Wasn’t sure if this was the right place to post this but I can’t get the IDE to compile anything anymore. I put the error message below . Thanks in advance

I've tried all the solutions I've found online but nothing seems to work compilation step fails regardless of the sketch giving me the following error

I tried updating, downgrading, deleting avr-gcc and still I get this

.Arduino: 1.8.10 (Windows 10), Board: "ESP32 Wrover Module, Huge APP (3MB No OTA/1MB SPIFFS), QIO, 80MHz, 921600, None"

C:\Program Files (x86)\Arduino\arduino-builder -dump-prefs -logger=machine -hardware C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware -hardware C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\tools-builder -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -tools C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages -built-in-libraries C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries -libraries C:\Users\Admin\Documents\Arduino\libraries -fqbn=esp32:esp32:esp32wrover:PartitionScheme=huge_app,FlashMode=qio,FlashFreq=80,UploadSpeed=921600,DebugLevel=none -ide-version=10810 -build-path C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp\arduino_build_795917 -warnings=none -build-cache C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp\arduino_cache_805692 -prefs=build.warn_data_percentage=75 -prefs=runtime.tools.xtensa-esp32-elf-gcc.path=C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\tools\xtensa-esp32-elf-gcc\1.22.0-97-gc752ad5-5.2.0 -prefs=runtime.tools.xtensa-esp32-elf-gcc-1.22.0-97-gc752ad5-5.2.0.path=C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\tools\xtensa-esp32-elf-gcc\1.22.0-97-gc752ad5-5.2.0 -prefs=runtime.tools.mkspiffs.path=C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\tools\mkspiffs\0.2.3 -prefs=runtime.tools.mkspiffs-0.2.3.path=C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\tools\mkspiffs\0.2.3 -prefs=runtime.tools.esptool_py.path=C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\tools\esptool_py\3.0.0 -prefs=runtime.tools.esptool_py-3.0.0.path=C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\tools\esptool_py\3.0.0 -verbose C:\Users\Admin\Documents\Arduino\CameraWebServer\CameraWebServer.ino

C:\Program Files (x86)\Arduino\arduino-builder -compile -logger=machine -hardware C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware -hardware C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\tools-builder -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -tools C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages -built-in-libraries C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries -libraries C:\Users\Admin\Documents\Arduino\libraries -fqbn=esp32:esp32:esp32wrover:PartitionScheme=huge_app,FlashMode=qio,FlashFreq=80,UploadSpeed=921600,DebugLevel=none -ide-version=10810 -build-path C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp\arduino_build_795917 -warnings=none -build-cache C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp\arduino_cache_805692 -prefs=build.warn_data_percentage=75 -prefs=runtime.tools.xtensa-esp32-elf-gcc.path=C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\tools\xtensa-esp32-elf-gcc\1.22.0-97-gc752ad5-5.2.0 -prefs=runtime.tools.xtensa-esp32-elf-gcc-1.22.0-97-gc752ad5-5.2.0.path=C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\tools\xtensa-esp32-elf-gcc\1.22.0-97-gc752ad5-5.2.0 -prefs=runtime.tools.mkspiffs.path=C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\tools\mkspiffs\0.2.3 -prefs=runtime.tools.mkspiffs-0.2.3.path=C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\tools\mkspiffs\0.2.3 -prefs=runtime.tools.esptool_py.path=C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\tools\esptool_py\3.0.0 -prefs=runtime.tools.esptool_py-3.0.0.path=C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\tools\esptool_py\3.0.0 -verbose C:\Users\Admin\Documents\Arduino\CameraWebServer\CameraWebServer.ino

Using board 'esp32wrover' from platform in folder: C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\hardware\esp32\1.0.6

Using core 'esp32' from platform in folder: C:\Users\Admin\AppData\Local\Arduino15\packages\esp32\hardware\esp32\1.0.6

cmd /c if exist "C:\\Users\\Admin\\Documents\\Arduino\\CameraWebServer\\partitions.csv" copy /y "C:\\Users\\Admin\\Documents\\Arduino\\CameraWebServer\\partitions.csv" "C:\\Users\\Admin\\AppData\\Local\\Temp\\arduino_build_795917\\partitions.csv"

The system cannot find the path specified.

1 file(s) copied.

exit status 1

Error compiling for board ESP32 Wrover Module.

Touch here for the full post on the Arduino Apprentices tumblr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s